Prošnja za podporo: Kavarna pro-aktivnih idej

Kljub temu, da imam za sabo že zvrhan koš neuspešnih prijav na različne natečaje in razpise, me občasno kakšen projekt še vedno premami. Še posebej, če je dobro zastavljen in ne zahteva veliko dela v začetni fazi. Tako kot nagradni natečaj KD Skladov »Vse je mogoče,« ki ponuja 10.000€ za najboljšo idejo za pro-aktivno uresničevanje svojih sanj.

Na natečaj sem se prijavil s projektom Kavarna pro-aktivnih idej, ki predvideva serijo 40 dogodkov, na katerih so bomo zbirali imetniki idej za pozitivne, družbeno odgovorne projekte in udeleženci, ki jim pri tem lahko pomagamo z nasveti, vpogledi, prostovoljnim delom ali kako drugače. Dogodki bodo potekali po najsodobnejšem moderatorskem modelu »Pro akcijska kavarna« (več o tem modelu).

Za uvrstitev v naslednji krog projekt potrebuje čimveč “všečkov,” zato prosim za minuto vašega časa. Za več informacij o projektu Vse je mogoče si lahko ogledate promo filmček, všečkanje mojega projekta pa poteka TUKAJ!

podjetnice_delavnica_široki kot

Pro-aktivna kavarna izgleda približno tako (utrinek z delavnice in vrtne zabave portala Podjetnica.com, september 2013).

POZOR! Če všečkate projekt Kavarna pro-aktivnih idej ste lahko soodgovorni za naslednje posledice:

- delovanje kroga pozitivnih, pro-aktivnih in ne-sebičnih ljudi,  ki jih ni strah stopiti prositi za nasvete pri realizaciji svojih idej, takoj stopiti v akcijo in pri tem pomagati eden drugemu.

-   promocija enega izmed tistih čudnih projektov, pri katerih v ozadju ni dobičkonosnega motiva.

Projekt všečkate TUKAJ!

Hvala za podporo,

Žiga

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>